AUDITION FOR MINI TRIBE I MORGEN ( LØRDAG 15 AUGUST) KLOKKEN 12.00

Ja dere leste riktig! AUDITION FOR MINI TRIBE I MORGEN ( LØRDAG 15 AUGUST) KLOKKEN 12.00..
Vi ser etter jenter/gutter i alder av 8-16år! 
Vi ser etter personelighet , utstråling og ikke minst, potensialet!
Auditionen er for en dansegruppe som heter Mini tribe som blir ledet av hovedleder Carina Steiro og assistenten Kamisa Jawo.
Dansegruppen Mini tribe danser dansestiler som: Afro fusion, dancehall og Hip hop, men er også åpne for andre dansestiler.
Håper du møter opp på Grünerløkka/Schous plass ( Nordre gate 7 ) klokken 12.00 for og bli en del av the tribe familyyyy :D!! Ta enten 11.12 eller 13 trikken til Schous plass eller 31 bussen til Heimdals gaten og gå der i fra.
For mer info ta kontakt med Carina steiro.
E-post -> carina@urbantribe.no
Mobil ->    +47 936 20 545

Ps-> Ta med egen musikk til solo

<dscn3841n51392126427178937329824



 Mini Tribe i UKM 2009
 

Mini tirbe og Urban tribe show på summersplash 2009

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

4, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits