SE OG LÆR! / WATCH AND LEARN!

Heei Alle dere nydelige menneskene<3 Vi tenkte å å gi DERE noe spesielt, for all den støtten vi får. Så her har dere en liten videosnutt hvor dere kan lære dere dette utrolig avanserte trikset...kos dere :)
English: Hiii beatiful people <3 We wanted to to give YOU something special, for all the support we get. So here is a short video clip where you can learn this advanced trick. Enjoy :)
video:img4146


Vi får en ny header snart, veldig fiin en som Kamisa har laget, gleeed dere :D

We will get a new front picture soon, a very nice one that Kamisa made, Stay tuuuned :D

1<31T 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

4, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits