SKAL STRAFFES!!

 

Alt får sine straff!!! 

Frøken Oda Amalie Gundersen har ei svartebok som hun skriver ned alt fra når noen kommer for sent (selv om det bare er1 min), glemt kostyme hjemme etter show, glemt å levere raport (som skal gjøres av alle hver søndag innen kl 22:00), etc-etc! 

Nå har vi nylig fått vite hvordan vi ligger ann, å for å si det sånn så er det noen som måtte få svi litt, i håp om at de skal lære! ;p Det er to forskjellige straffe, og de tre som lå verst  ann fikk sin straff! Man kan se på ansiktsutrykkene til jentene at dette ikke var så veldig gøy! Men vi var alle enige om at det bare måtte bli sånn :)

Mest synd va det jo i Lailla og Mary, for de var så heldige og fikk TO straff, det likte de, dere ser jo det?
HAHAHAHA, den som ler sist ler best har jeg hørt ;) Men tvile på at det blir de som kommer forsent neste gang.
Eller jo.... hvem prøver vi å lure!;p 

 Rart å si det, men Wafa så greit fornøyd ut med sin straff ;) 

 

'HER FÅR MAN AV SAMME MYNT SOM MAN GIR' er det ikke det de sier? 

 

 

Staffeskyldig eller ikkee, vi er glad i dere problembarna uansett!

Urban Tribe er ikek leeekk ass bro'
<3 One Love - One Tribe <3 

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

4, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits