Ikke alltid så lett..

Etter at vi hadde danset i noen timer, måtte vi finne kostyme, og det er noe av det vanskeligste vi gjør.

Vi blir aldri enige, alle vil ha forskjellige outfit, først ville noen ha fargerikt old school men nå er vi mer på classy old school.

Vi blir alltid enige i SISTE liten, og da snakker vi overtid!  

Vi hadde til og med 1 time ekstra i dag, men fortsatt jobbet vi i overtid, er det mulig? tydeligvis! 

 

Men vi kommer til å se SMASHING ut, det er jo det viktigste!

Bare HUSK og skru på tv'n, zappe til Nrk1, kl.19'55 FØRST KOMMENDE LØRDAG :)

- 1 <3 1 T

2 kommentarer

Josefine

21.09.2012 kl.09:40

Lykke til på lørdag! Skal se dere på tv!

urban tribe

21.09.2012 kl.19:07

Josefine: TUSEN TAKK :) Ja det må du gjøre, vi skal danse både vorres eget Urban Tribe show på 1min helt i starten, også skal vi danse bak en av artistan.. Ha ei god helg frøken. Klem fra Tribe-jenten:)

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

4, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits