Workshop'en idag gikk supert :)

 

WORKSHOP?EN BLE MER ENN VELLYKKET IDAG! 

Så tusen takk til alle dere som stilte opp :)
Det betyr veldig mye for oss i Urban Tribe å se så MANGE der.


Her kommer masse bilder fra dagen:

 

 

Humøret er alltid på topp når Oda setter i gang. Hun hadde det første kurset med koreografi inspirert fra N´dombolo. Soukouss musikken er veldig lett å like og handler mye om å føle musikken. 

 

For dere som var på workshopen:

Ser dere han kjekke gutten?

MARYS KIOSKHer kan du se Mary´s beste salgs posisjon. Hun selger med øynene sine, 10 kr for frukt og 5 kr banan. Det er godt å ha mama africa som fruktselger. Vidunder frukt som gjør susen på en hard treningsøkt.

 

 

Det var mange danseglade mennesker som kom i dag. Vi smittet hverandre med glede og energi. 


Vi hadde en gutt på workshopen i dag. Han het Kasper og han var veldig flink. Big up to you!! :D 

Her ser du bilder fra kurs nummer 2. Cecilie hadde laget en soca inspirert dans og brukte rags i koreografien. Det så ut som mange følte de var i Karibien og syntes det var morro å ha noe å danse med.  For dere som lurer så heter sangen vi danset til i dag Makalele og Alison Hinds er artisten.


Uttøying er viktig når man holder på med dans. For å bli en fleksibel danser så må man tøye.


Kamisa in action! En rå time med en rå dame. Hun hadde laget en vanskelig ,men syk koreografi. Stilen hennes passer godt til videregående nivå. Så hvis du vil utforde deg selv så er dette en time du ikke bør gå glipp av. Denne gangen var det dancehall på menyen.
Mens vi holdt på med dans, lagde Tuva kostymer til neste stjernekamp show. Det er reggae nå til lørdag og da er det bra vi har Tuva AKA. Bombooclot som kostymeansvalig. 

Neste workshop er 11.november :)
Vi gleder oss til å se DEG der da!


Én kommentar

En som gjerne vil bli med

21.10.2012 kl.19:59

Hei, jeg lurte på om det er workshop for alle i alle aldre og alle som vil? I så fall hvor gammel og hvor mye penger? Jeg hørte også om den boostcamp, er veldig interessert i det? Går det ann å melde seg på noe i så fall?

Kan dere sende svar til : Bare kommentere minivrew.blogg.no ) Så får jeg svarene og de andre kan se om de har lyst, hvis det er mulig for alle i alle aldre ! Klem Jente fra minicrew.blogg.no

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

4, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits