Jobb for Grundfoss i Lillestrøm

Onsdag, torsdag og fredag i forrige uke jobbet Mary, Wafa, Lailla og Tuva på en messe for et selskap som heter Grundfos, en av verdens største pumpeprodusenter!


Vi hadde tre morsomme og fine dager med gratis og DIGG mat og mye morro! 

Spesielt viktig for oss var det å teste alle doene, dusjene, vaskemaskinene, leketrailerne, vasketrallene og poleringsmaskinene. 

Mary var så heldig å finne en telefon stor nok til å ringe til Uganda med! Hun hadde en flott og innholdsrik samtale med familien der nede :)

 

Hvordan gutter TROR jenter sitter på do...
Hvordan vi EGENTLIG sitter på do!! :)


Underveis var det viktig å ta seg et par mafiamøter for å diskutere videre salgs/svindler-strategiVi hadde det TOPP! Takk til Grundfos for 3 kule dager! :)

3 kommentarer

23.10.2012 kl.00:31

Dere har perfekte former *_*

urban tribe

24.10.2012 kl.19:29

Anonym: Tusen takk for det :) Det va veldig kosleig å høre!

Kris

28.10.2012 kl.11:00

Så fine dere er. Spesielt Tuva ;)

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

4, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits