7.Februar: ZOO DAY!


 

Vi har en venn her i Trinidad som Carina har kjent i flere år, men som vi andre ble kjent med for 2 år siden da vi var her. 

Richardo som han heter, og kona har laget et senter i hjemmet deres,

hvor de beholder vill dyr.

De pleier å innvitere andre folk, som skoler, bedrifter, venner osv til å komme og se på disse dyrene og oppleve en annen side av dyrene.

 

Richardo får hvem som helst til å holde en stor pyton slange :O

 

Det var mange spennende dyr der,

vi har sett disse dyrene før men de hade fått inn flere dyr som vi ikke så forrige gang vi var her...

 

som denne brøle apen, haha!

Den virkelig BRØLET!

 

 

Etter besøket på dyre senteret, dro vi ut og spiste på en veldig hyggelig restaurant..

 

Siden vi ikke hadde nett på den første leiligeten, benyttet vi oss av sjansen med en gang vi fikk trådløs nett :)

 

Det var veldig god mat på denne restauranten, dit skal vi definitivt tilbakeJ

 

- 1 <3 1 Tribe <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

5, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits