15.Februar Utforsking!

Foto: Kjersti Sandkvist Halden

 

På grunn av tidsforskjellen, kan det bli litt vanskelig å blogge hver eneste dag..

Vi drar ut av huset ganske tidlig og er ute hele dagen. Når vi kommer hjem i gjen er kl her borte rundt.19,

som vil si rundt kl.00 i Norge.

Vi liker ikke å legge ut innlegg så sent på natta, derfor velger vi heller å vente til en dag vi har tid til å blogge på morningen før vi drar!

Håper dere forstår! :)

Anyways, vi forsket litt rundt stedet vi bor i..


En venn av Carina tok oss på en spasertur rundt stedet vi bor i.....Mon tro hvordan Urban Tribe hadde sett ut på disse brettene ute i havet?

 

Det er så fint her!

Vi prøver å ta så mange bilder som mulig, for man vet aldri om man får oppleve det her igjen! Denne dagen brukte vi på utforsking rundt stedet vårt som sagt, og dro ut senere på kvelden :)


Ha en super dag alle dere <3

- 1 <3 1 T

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

5, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits