22. og 23 Februar. SHOW!!

Foto: Kjersti Sandkvist Halden

22. Februar skulle vi egentlig på island safari (Øy safari), men det begynte å regne som bare det, så vi måtte droppe det.

Så vi endte opp med å shoppe. Noen av oss dro ned til byen og resten dro til et shoppingsenter like ved oss :)

 

23. Februar hadde vi show for Mikey.. 

...den største soca artisten her i Barbados.


Det var veldig gøy i og med at vi faktisk ikke hadde noe klart, pluss at vi fikk vite 10 minutter før vi skulle på at vi måtte danse til to sanger.

Vi kan si vi var veldig nervøse, men idet vi kom på scenen så følte vi oss hjemme!

Så selvom det endte opp med improvisering, så koste vi oss som bare det :)

 

 

Etter showet dro vi på et diskotek hvor vi danset enda mer, med andre ord.

Vi hadde en veldig morsom dag :)

- 1 <3 1 T

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

5, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits