24 og 25 Februar. Poolparty + Cruise


24 og 25 Februar. Poolparty + Cruise

Foto: Kjersti Sandkvist Halden

24. Februar hadde vi fest hos oss!

 

Vi bor på et helt fantastisk sted med både en fantastisk utsikt og et stort og fint basseng :D !

Så vi tenkte å utnytte det ved å holde et poolparty for de hyggelige menneskene vi har blitt kjent med, her i Barbados :)

 

25. Februar dro vi på båttur!

 

Det var noe av det morsomste vi har gjort denne turen :)

Vi snorklet med store og små skilpadder.........og forskjellig fisk!

og lekte masse i vannet....

...Vi kjørte blant annet vannskuter...


..Og koste oss på bademadrasser...


...Vi spiste masse deilig mat......dykket......og hadde det kjempegøy med resten av folket på båten!

 

Vi fikk senere høre rykter om at vi lagde veldig god stemning på båten, noe vi tror stemmer i og med at vi fikk to timer ekstra alene med mannskapet.

Vi fikk ALLE til å danse

Alle på båten endte opp med et smil om munnen, og dagen ble vellykket :)

 

1 Love 1 Tribe <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

urban tribe

urban tribe

5, Oslo

Vi er en dansegruppe kalt,URBAN TRIBE og er fra Norge. Vi finner vår inspirasjon i ulike afrikanske, karibisk og moderne dansestiler (Afro Street, Coupé Décale, Ndombolo, Ragga Dancehall, Moderne og Hip Hop) Vår unike stil er kalt: AFROFUSION I 2008 Hadde Carina Steiro (lederen i gruppa) en drøm om å fremme kultur, musikk og dans gjennom ulike humanitære prosjekter, ikke bare for å gi en bedre fremtid for barn over hele verden men, også for å hjelpe unge kvinner i dag å ha god selvfølelse gjennom dans og kunstneriske uttrykk. urban Tribe er født! Vi i URBAN TRIBE består av 9 selvlærte kvinnelige dansere med en lidenskap og talent drevet av vilje til å dele kulturelt mangfold med verden og oppdage nye horisonter. Vi er den eneste rene jente-gruppe i Norge,som har kommet så langt som det vi har kommet i dag, noe vi er veldig stolte over! Vi blogger om alt som har med oss og gjøre; Reiser, treninger, Norge, Kvinner +++ Vi legger også ut video snutter av oss i ny og ned. Legg oss til som venn så du ikke går glipp av NOE! 1 Love 1 tribe <3

Kategorier

Arkiv

hits